Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2007 12:29 - "Атака" съгласна да бута правителството
Автор: dnes4o Категория: Новини   
Прочетен: 2284 Коментари: 3 Гласове:
0



"Атака" ще подкрепи вот на недоверие към правителството, ако той бъде добре подготвен, за да има максимален ефект, а не да сплоти управляващите. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Подкрепяме вот към правителството, ако има съгласие от всички опозиционни парламентарни сили, посочи Сидеров и добави, че е за консултации между опозицията и за постигане на съгласие.

Попитан дали, ако ДСБ не подкрепи вот на недоверие, "Атака" ще го подкрепи, Сидеров заяви, че "Атака" няма да са тези, които спъват един вот на недоверие. Ще го подкрепим, не сме обвързани с БСП, добави той.

Лидерът на "Атака" изрази надежда днес да бъдат направени необходимите консултации между опозиционните сили в парламента и да се стигне до съгласие.

Според Волен Сидеров между президента и Бойко Борисов има сделка - "Борисов не се яви на изборите за президент, за да не му мъти водата, а от друга страна Първанов подкрепя скрито и задкулисно ГЕРБ".

"Идеята е ГЕРБ да замени НДСВ в една бъдеща тройна коалиция, Румен Петков да измести Румен Овчаров, чувам дори за варианти той да стане премиер", каза Сидеров. "Чувам за схема, в която Борисов е или служебен премиер, или вицепремиер, т.е. на него му се отрежда, без да е минал през избори, да бъде на върха на изпълнителната власт и това е опасното", смята лидерът на "Атака".

По думите му такива схеми, които се редят в президентството, са опасни и българското общество трябва да е наясно с тях и да реагира. "Спомням си времето през 1990 г., когато по подобен начин в кабинета на президента Желю Желев се обсъждаше кабинетът, който по-късно се появи - на Димитър Попов, вместо да се проведат предсрочни избори, когато СДС имаше висок рейтинг", каза Волен Сидеров.

Според него честният вариант са предсрочни избори. Нищо не пречи това правителство да провери доверието към себе си, като само подаде оставка, да се стигне до предсрочни избори и да се пренареди вотът на българите, допълни лидерът на "Атака".

Сидеров каза, че до края на деня ще внесе в деловодството на парламента проекторешение за изслушване на всички участници в скандала. Не става дума за разследващи действия от страна на парламента, а за яснота, която дължим на обществото, докъде е дълбочината на този скандал и докъде може да стигне той, обясни лидерът на "Атака"




Тагове:   атака,


Гласувай:
0



1. анонимен - Българино-защо търпиш?
09.05.2007 16:27
Комунистите загърбиха хората и се самозабравиха. България е едно блато. Къде са на президента-ченге от ДС предизборните обещания за евтино сирене и добри пенсии за пенсионерите???Доган какво прави в тази коалиция. Забравиха ли българските турци големите екскурзии и насилственото покръстване и могат ли да му простят това??? Забрави ли българския народ че Р.Овч.беше министър във Виденовото управление??? Не помни ли българина, че вътрешният министър е с четири дела още от времето когато е бил кмет???? Той ли ще оправи реда в държавата??? Защо мълчи комисията по досиетата и не извади имената на всички ченгета които и в момента ни управляват??? Как е възможно да си плащат хората парното при заплати от 180 лева г-жо Масларова???? Какъв е този "умен и образован" младеж Пеевски,който сте го сложили на такъв пост г-н Станишев??? Българино, защо търпиш всичко това??? Нима цяла България са комунисти??? Евала на шофьорите. Да помислят и хората от по-малките градчета. Не може те да ги избират, а София да ги сваля! А ако са мазухисти - нека търпят!
цитирай
2. анонимен - КОМУНИСТИ - ИДЕТЕ СИ! ОТ ВАС НИЩО НЕ СТАВА!
09.05.2007 16:39
Нагли управляващи. Като ви гледаме по екрана с тези ехидни усмивки напр.Р.Овчаров, С.Станишев, се питаме:Защо търпим да ни управляват тези печени, печени, та изпечени отвсякъде мафиоти? След този грандиозен и срамен за България скандал, ако останат на власт-тежко за децата ни.
цитирай
3. анонимен - "Атака" трябва да има последователи
09.05.2007 16:48
Браво на "Атака". Добре да помислят и НДСВ и да последват "Атака". В крайна сметка една дясна партия какво търси при левите в коалиция?? Или не й се изпуска кокала? "ДСБ" и вие в които се кълнях и на които пожелавам успех на изборите къде сте? Помогнете на народа си - комунистите да си идат! Мястото им не е във властта, а по затворите. Народа ще зачете това - помнете!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dnes4o
Категория: Новини
Прочетен: 5462119
Постинги: 174
Коментари: 6128
Гласове: 940
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930