Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2007 10:50 - 1:0 за Пепеляшка
Автор: dnes4o Категория: Новини   
Прочетен: 5178 Коментари: 17 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В понеделник вечерта Големият брат трябваше да се изнесе от общественото пространство и да остави след себе си куп ревящи чалга-фенове. Или пък щастливи такива. 

Защото от една седмица всички трескаво пускаме смс-и и звъним по разни БТК-та, за да изберем един от всички колорити вътре за най-вип. И за да му дадем едни сто хиляди. Това трябваше да се случи в понеделник, обаче... нейсе.

Малко преди очаквания лайф стана ясно, че няма да се гласува за победител, а за победен. Т.е ще бъде изгонен последният и най-малко харесваният, за да останат другите шест, които да  тръпнат в очакване до петък.

Не мога да се определя като най-захласнатия фен на Биг Брадър, но когато навсякъде слушам за дупето на Азис, очите на Десислава и нервните кризи на Катето Евро, не мога да не полюбопитствам поне малко... И аз като повечето зрители – да не се правя на много интересна.

Затова в понеделник реших да гледам. И видях.

До един момент всичко си беше в реда на нещата – в къщата беше нажежено до червено, някои бяха откровено изнервени, други – сдухани, а трети, като малкото китайче /Китаеца, де/, определено не се чувстваха в свои води. И докато цялото внимание беше насочено към последния в класирането, в челната тройка се случваше нещо странно.

Десислава я знаем всички – и тия, които я слушат в захлас, и тия като мен, които съвсем не плуват по тия музикални течения. За колкото и глуповата да я обявяват някои, тя все пак е мила мацка. И като че ли обича всички. Но това й е от зодията, което пък е една друга тема.

Исках само да кажа, че за никого не беше изненада челното място на Деси. Обаче това, че най-не-звездата й дишаше във врата само на някакъв си един процент разлика... Това вече си е новина. Говоря за Христина и факта, че никому неизвестната до вчера изстрадала половинка на гларуса от Приморско се нареди сред  родните ни т. нар звезди.

Нямам нищо против нито феновете на кючеците, нито вечно мрънкащите жени. Притеснява ме единствено числовото съотношение между двата лагера. Ако е истина това, че в България един голям и стабилен процент хора са поклонници на сръбското, гръцкото, турското и на шопските салати, то какво излиза на финала? Че нещастните, мили жени, чиито мъже винаги са им виновни, са също толкова многобройни.

Един от гостите в предаването, издателят и главен редактор на сп. Тема, Валери Запрянов, го каза много добре: „Накрая ще се окаже, че най-силният отбор е този на Пепеляшките“. Май наистина така ще се окаже. Горката Христина, миличката тя. Само тя е майка, само тя се грижи за детето си, само на нея й изневерява мъжа й. И не млъкна, ей. Не спря нито за минута.

Истината обаче е, че у нас този номер винаги минава – съжалението е любимото състояние на духа у българина. Миличките те –  Здравко, Миро, Коцето и трите тъповати благоевградчанки... Взеха си хилядите и изобщо вече не са толкова нещастни.

Та така може да се получи и с горката Пепеляшка, защото отборът й я подкрепя чинно. Здравко й заръча почетното трето място, а тя току-виж увеличило семейното имане с още сто бона.

Поживьом – увидим.





Гласувай:
0



1. estrella - Няма
25.04.2007 10:57
как да не се съглася. Десислава и Христина са двете страни на една монета. Ако нямаше Христинки, нямаше да има Десислава, по която всички мъже, омотани от някоя такава Х. да зяпат с цел разнообразяване на семейния живот.
цитирай
2. cecka1504 - Именно!
25.04.2007 11:34
Съвсем, ама съвсем съм съгласна с dnes4o. И аз така мисля. А струва ми се, че всички очакваха Христина да си тръгне, а не Калин. Той като че ли беше най-изненадан...
цитирай
3. tera - Българинът винаги обича да се чувства
25.04.2007 11:50
"нещо повече" и гласува от снизхождение, не толкова от съчувствие или защото се идентифицира с персонажа. Това обяснява идиотското гласуване повечето пъти.
Но все пак тези коментари са твърде сериозни за масовата манипулация и психоза Биг Брадър. Да се правят социологически проучвания на базата на Брадъра е все едно да търсиш злато в купчина тор.
Ама нали хората пари трядва да натрупат от есемеси и цялата нова ТВ се върти в тази орбита, станало е направо риалити в риалитито!
цитирай
4. анонимен - Така е
25.04.2007 13:09
Мдааа, в България е пълно с чапли като Христина... А тва, че българинът гласувал от снизхождение са пълни глупости. Само който не общува с хора не вижда поне по една като Христина всеки ден. Ето това е причината за този вот - тъпите прости селянки (много точно си го каза Катето), идентифициращи себе си и комплексите си с нея...
цитирай
5. анонимен - izmamiha ni
25.04.2007 13:14
glauvame 5 dni a izleze tozi s 17 a ne tezi s 9 nie deto glasuvame sme balaci
цитирай
6. анонимен - хм...
25.04.2007 13:34
абе може и да бъркам, щото не съм гледал Вип Брадър повече от 10мин общо (което май е пропуск, сега като гледам ;)), но си мисля, че не трява непременно да се връзват персонажите с някакъв кръг от хора.
Аз съм мъж и Христина ми е симпатична. Толкова е просто. :)
Не че Десислава не ме привлича... :)
Мисълта ми е е, че Христина има много качества, по-умна е, по-близка и ... по-интересна на хората. Красива е, без да е секс-бомба. Какво повече ?

Няма нужда да си жена под чехъл, за да гласуваш за нея :) ... дори няма дори нужда да си жена :)
цитирай
7. juliboneva - mnogo hora tvurdqt 4e ne se inter...
25.04.2007 13:44
mnogo hora tvurdqt 4e ne se interesuvat i ne gledat vip/big bradur kakto i dnes4o, no vupreki tova i toi o4evidno ima dostatu4no informaciq za da go obsujda. az gledam predavaneto vsqka ve4er, no ne bih mogla da napi6a takava ob6irna recenziq. a 6to se otnasq do Hristina, kolko ot vsi4ki vas se otli4avate ot neq?pomislete.tq e samo edno obiknoveno momi4e.
цитирай
8. анонимен - Не мисля че Христина спечели вни...
25.04.2007 14:23
Не мисля че Христина спечели вниманието на зрителите защото иска да я съжаляват. Напротив за мен Христина си създаде образа на силната жена, да не говорим за разлика от другите Брадърки с деца бих казала че тя е първата която сериозно и отговорно се отнася към детето си. Смятам че тя е умна, красива силна жена и имено за това я харесвам. Не обичам да съжалявам хората или някой да се облагодетелства само от снизхождението на хората. За мен определено христина не е такъв случай.
цитирай
9. анонимен - На мен ми се струва, че проблемът ...
25.04.2007 15:38
На мен ми се струва, че проблемът трагва от факта, че това е ВИП, а не БИГ Брадър.
Но пък, за какви ВИП-ове може да става въпрос в БГ?! А пък тези, които са събрани в тази къща са минали покрай "Много Важните Личности" с японски високоскоростен влак :-)))
Не е истина кви кухи лейки и тъпи галоши са, но кво да се прави - такова ни е обществото, такива хора са интересни ....
Виждате, че моделните леви поканиха големия ляв да участва в предизборната им евро кампания (Смях в залата).
Ами, там си им е мястото - у лево и по нанадолнищетооооо
Които си приличат се привличат, казва един доста по-мъдър от нас народ
цитирай
10. viovioi - много започна да ме дразни Ники Кънчев с подканянето като овчар да гласуваме
25.04.2007 18:03
А също така и изкуствено създаваната интрига на процентите към средата на лайфовете.Ето така стоят нещата Вие може да ги промените!Гласувайте!А за награда ще получите една тлъста сметка.Това е сигурно.А иначе си стана шоу.Както нчкъде четох в блога, няма логика да ти се предлага нещо безплатно/ТВ/, а ти сам да се набутваш?Гледай им сеира и това е!
цитирай
11. анонимен - :)))))))))))))))))))))))))))
27.04.2007 23:48
4estito za Ristinka!!! Typoglav4ovci ot vas si pravqt milionite v bai bradyr i ot drebnite vi strasti! A na Ristinka otnovo 4estito i da si gi pohar4i sys zdrave pari4kite, pone se pokaza kato dobra maika, a drugite "zvezdi" gi vidqhme kvi bokluci sa do edin- pedali, manafi, nezadovoleni kurvi i pro4ie.
Aide mnogo zdrave!
SYN
цитирай
12. анонимен - Честно да ви кажа, аз не разбирам ...
27.04.2007 23:55
Честно да ви кажа, аз не разбирам защо всики толкова се срамуват от това, че гледат Биг Брадър. Много ме дразнят коментари от рода, Аз по принцип не гледам, ама ...
Колкото до Христина, аз лично я съжалявам, защото нейното поведение има много сериозна предистория, която го определя.
Още повече, Пепеляшка поне намира принца, а Христина ще си остане само с парите май.
цитирай
13. анонимен - Tipichno po balgarski
28.04.2007 00:01
Za poreden pat Big brother uveli4i 4isleno i podsili stoinostno motivite mi DA NE JIVEYA V BULGARIA!!!
Tova e stranata na absurdite - pooshtryavame posredstvenostta, prinijyavame moralnite cennosti i unijavame horata. Ne moje da pokanish izvestni hora na izvestno vreme opredeliayki gi kato "VIP" personi i sled tova da im spretnesh vodevilche ot tipa na latino serial s predreshen unizitelen krai. Edno ochevadno lyatna vakancia na ekipa na BIg Brother i SIA e dojivotno osigurena. BRAVO!!! Pohvalno - pokazahte 4e i shouto i SMS sa vi podvlastni, a nie balacite da duhame supata...
цитирай
14. анонимен - Обидени Випове
28.04.2007 08:22
Незнам кой как тълкува победата на Христина,но Виповете ни се изложиха тотално.Така и не разбраха ,че не НТВ ги изгони от къщата а народа,който в болшинството си са обикновенни хора. А както те сами говореха ,това бе само една игра ,едно състезание което те изгубиха и трябваше като едни коректни състезатели да излязат и да поздравят победителя. Но те се обидиха на хората и се изнизаха по терлици и за последен път доказаха ,че нямат никакво уважение към когото и да било освен единственно към самите себе си.
цитирай
15. анонимен - Мадоната надми Примадоната
02.05.2007 00:48
Нагласен или не - резултатът е такъв, какъвто ни го показаха. А той идва да каже, че българинът предпочита неизвестната, пред известната празноглавка. И при всички случаи, съществото трябва да бъде с пола, с доказана и общоприета сексуална ориентация и да страда както страдат посестримите й от латиносериалите.
Като стана ясно какво предпочита /или пък ни внушават, че предпочита българинът/ значи и политиците, дето се пънат тези дни за пореден път за вота на народа, трябва да си направят изводите и да си преподредят листите: без чалга, с повече менско присъствие и децата на преден план. Щото видяхме всички - Примадоната падна от Мадоната.
цитирай
16. анонимен - peplq6ka?!?
02.05.2007 16:01
pitam:pepelq6ka kakvo ob6to ima tyka s hrisi??/??/???
цитирай
17. анонимен - POJIVEM UVIDIM:))
03.05.2007 13:56
TUPATA HRISTINA 6TE SI SLOJI SILIKON SPOKOINO VE4e ZA DA PRILI4A NA ONAZI KURVA DESISLAVA! NO KAKVOTO I DA SI SLOJAT I NARAVQT PO_UMNI NEMA DA STANAT!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dnes4o
Категория: Новини
Прочетен: 5453389
Постинги: 174
Коментари: 6128
Гласове: 940
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930