Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2006 17:18 - Големата злоба
Автор: dnes4o Категория: Новини   
Прочетен: 15161 Коментари: 56 Гласове:
0

Последна промяна: 07.12.2006 17:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От: Александър Иванов
alex@investor.bg

1-во действие – Голймото затишие

Седмична вечер, гърми пореден лайв (лайф ис лайф, с „ф“, демек за друг лайф става дума) на Големия брат. Чичко Кънчев чинно уведомява аудиторията, че това е поредното изгонване. Уха-буха, ръкопляскане, свирене на публиката в студиото.

Гоненето е след гласуване, от което събралият най-малко положителни гласове, ще бъде изгонен. Вън, вън. Оп, оп. Бухане и ръкопляскане. Гонене да има.

В Къщата (може да й викате и колибата, луксозния затвор или както решите, въпрос на формат) са накацали останалите шестима биг брадърци. Чакат да видят кой ще си тръгне. Щели да имат право да се самозащитават, ама ще ги бранят  и техни бивши съквартиранти. Иха, колко процесуално-демократично.

За две от пилетата в Къщурата не са се намерили бивши съквартиранти, желаещи да спуснат закриляща ръка, та ще се включи рода и приятели. Всичко, всичко само да се спре изгонването.

След известно време съдбата ви ще се реши, кънти Къната. Зрителите да гласуват. Онези шестимата седят и гледат трепетно. Съдба е това, не е шега работа.

В този момент, първо драматично включване. Дим с временните резултати. Първанов срещу Волен аспержи с куркума да яде. Дим се пули с лупите и съобщава първите трима застрашени. От изгонване, не от едра шарка. Вой, писъци, лупане и трескане. Айде гласувайте за вашия любимец.

2-ро действие – Голймото плюене

3,2,1..Старт. Почва защитата. Ники към Борислав. Защо Лиляна трябва да остане? Защо трябва да си ходи? Кой трябва да бъде изгонен? Имаш 2 минути и 32 милисекунди. Кой да бъде изгонен?!? Какво въплащава Лиляна? Лиляна бере ли мандарини? И да не бере нема значение, нали има телефон за 10 бона. Лиляна кой я застрашава? Обичаш ли Лиляна? Борислав си излива сърцето.

Почва Ева. Боян трябва да остане, защото е мъж на място. Тука се включва Павел. Палома е невинна и гледа сестра си, тя е умна, работлива и невинна, затова си легна по погрешка първата вечер с Пацата и ходи с женени мъже. Къната дава думата на Вяра от тризначките. Публиката вие от кеф.

Положението става кресчендо. Ама още нищо не сте видели. Борето и Павката се включват комбинативно. Тризначките са прости, дебели, свини, три мозъка в един, прости, прости, злобни, злобни. Брях!!! Абе момчета по-спокойно бе, пичове, толкова ли па са зле тия момичета?

Вяра седи и гледа умно. Злобни, злобни, злобни, пу**и, злобни, злобни!!!! Крещат онез двамината. Вяра ги напада. Ръгбиста и гларуса с поглед на освирепял кокершпаньол продължават да злобеят. Срещу три жени. Ники седи и се пули като кънтри певица в смесен магазин.

Злобни, злобни кънтят мъжагите. Публиката вече се е подмокрила. Абе май не е, то толкова злост. Дори и „тъпата“ тризначка ги оставя да се вихрят. Тази в Къщата реве. И как не. То бива атака, ама токвоз мъжко-ку*венско държане... Любимите на двамата хвалипръцковци седят и гледат като ударени. Онези продължават. Злобноооо, злобаааа, братко, злоба.

Много черни излязоха тези трите девойчета македонски, ей. Много. Ама що не се погледне Бориславчо, който благодарение на факта, че е женен за французойка живее на френски социални помощи. И хич не го е срам, та си удължава и развода, за да вземе френско гражданство. Този ще лее злоба от екрана. Брей. Но велик е Биг Брадър. Шоу да става.

Дим се включва отново. Драма. Гласувай. Изгонване има. Опа, няма казва Къки, който на именния си ден се занимава с побеснели брадърци. Няма изгонен. А има. Виолета напуска. Не напуска, нямаме два процента разлика. Излиза Елена. Пардон, не излиза Елена тя излезе в предния Биг Брадър. Излиза...а еее пак няма два процента разлика. Айде ще излиза ли някой, няма ли? Няма, казва Ники. А има, вече има. По слушлаката този път са му казали.

Злобите се пулят. Излиза Тошето. Падрето дето уж иска парите, ама не ги иска, ама пък детекторът показа, че ги иска. Падрето тогаз като се разочарова, та се напи като казак и се пльосна връз жените в Къщата. Е това е положението брате. Имаме Изгонен-ен-ен. Иха, буха!

3-то действие - Голймите Зли езици

Вяра дето я изгониха в понеделник ще я дамгосват в Злите езици. Това са онези незнайни на народа, но провъзгласени за обществени трегери личности, дето омаскаряват де що видят съквартирант. Тази вечер Зли езици за Генчо и Ива. Единият прошарено рус, другата говори на „Вие“. Целта: да покажат на тризначката колко е тъпа.

Екс-монахът, екс-фризьорът и т.н. "екс" Дим и той в кюпа. Знаеш ли какво е фантастика, знаеш ли какво дежа вю и ред простотии. А ти знаеш ли какво е клизма, бе Дим? А?

Вяра се ядосва. Влиза за подкрепление сестра й Надежда. Те ти булка македонски сестри накуп. Ива и Генчо могат да се гръмнат с цялата си „любов“ към ближния. Генчо е ядосан, как може, тези, които той нарича триглав змей, така да му се отварят. Тука Дим се намесва авторитетно. Ама нашите Зли езици не са случайни хора...

Именно бе душко, че като не са случайни хора не трябва да изкарват никого тъп и прост, само защото на тях не им харесва. Тризначките пък вас не ви харесват. И понеже не сте им схванали характерите и точно към коя народопсихология спадат, те пък ще ви казват, че сте злобни. "Щото нали са в Голямата уста.

4-то действие – Голймо нищо

Естествено Биг Брадър е шоу. Но самата Силва Зурлева, председател на съвета на директорите на Нова телевизия, заяви тази седмица в интервю за в. „24 часа“, че шоуто трябва да засяга и социално-обществени проблеми, т.е. сериозни теми.

Естествено всеки сам си прави изводите. Но от този сезон посланията в Големия брат дори не са скандални, в което щеше да има и малко социален елемент. Те са пошли. Защото на фона на деца, които се пребиват в училище или ги убиват и хвърлят на бунището, забременялата от незнам си кой в някакъв си чат Светлана и злобата по близначките са пошли. Не може ли очаквай неочакваното да е свързано с нещо положително? Ама не на онова положителното на Симеон, което биде чакано 800 дни. С нещо по-градивно, щом като трябва да има и обществена ангажираност.

Защото на девиза „Очаквай неочакваното“ повече отговаря Бай брадър. Него поне човек може да го гледа и да се забавлява, без целия изкуствен куклен театър на Големия брат.



Гласувай:
0



1. анонимен - Много тъпо
07.12.2006 17:24
много
цитирай
2. анонимен - а не бе,
07.12.2006 17:27
а тея вътре да не са по-умни ... застанал оня ми ти педал Дим и ще решава кой е по-интелигентен и за дежа вю-та ще ми говори, ебаси тъпото предаване
цитирай
3. анонимен - Биг Брадър 3
07.12.2006 17:42
Наистина е адски пошла история. Не че 2 не беше .. примерно. Само в едно не съм съгласна ... тези тризначки явно са симпатични на автора, защото от това, което пише, изкарва тях жертви .. поне снощи в Голямата уста. А там те бяха най-големите простачки и тъпи п***и, които някога съм виждала или чувала. Още ми бучат ушите от тогава...
цитирай
4. анонимен - Прост народ - слаба държава!
07.12.2006 17:55
Не може да има такива същества, като тези 3-те. Ако това не е режисирано, занчи сме много зле и си заслужаваме положението. Дори този пост е глупава постъпка от моя страна, изгубих 10мин ценно време вместо да свърша нещо полезно за моето благосъстояние.
цитирай
5. анонимен - Близначките са злобни ...
07.12.2006 18:01
Те са ужасни, а дори не могат да се усетят. Уйажно са глупави, грозни и заблудени.
Просто такава простащина дига нервите на хората. Също и моите. Това на са човешки същества.
цитирай
6. анонимен - Mersi
07.12.2006 18:03
Edna hubava statia za Big Brother da pro4eta dnes. Obektivna i zabavna:) 4etoh i komentara v www.dir.bg, no toi mi se vidia mnogo neobektiven i zlonameren kam blizna4kite. Moje da ne sa idealni, no po-svestni ot tiah v ka6tata ne vijdam( i Vili si ja biva). Ostanalite finalisti sa vazduh pod naliagane!
цитирай
7. анонимен - Близначките ме отвращават
07.12.2006 18:03
Мисля, че на планетата Земя няма нужда от такива като тях
цитирай
8. анонимен - IQ
07.12.2006 18:05
Предполагам хората които ги защитават, че имат IQ колкото или под тяхното :)
цитирай
9. анонимен - IQ
07.12.2006 18:07
Моето IQ е 150 и много харесвам близначките. Така че не предполагаш правилно!
цитирай
10. анонимен - Какво им харесваш?
07.12.2006 18:09
-
цитирай
11. анонимен - А те си мислят...
07.12.2006 18:12
Вярно ли е че в къщата всички им завиждат и ги имитират? Че ги мислят за умни и красиви?
-НЕ

А вярно ли е, че ще спечелят?
- НЕ
цитирай
12. анонимен - Харесване
07.12.2006 18:13
Айде да не слизаме на нивото на ББ3 :-). Досега не съм издържал повече от 15 мин от което и да е тяхно предаване и не мисля, че изобщо заслужават такова внимание. Като не ви харесва някой - не ги гледайте. Липсата на внимание е най-сигурния начин да "изличите" този който не харесвате.
цитирай
13. анонимен - Всички са зле, близначките (и Пеньо) най :)
07.12.2006 18:14
-
цитирай
14. анонимен - Статийката ми хареса
07.12.2006 18:18
Освен да се забавлявам с тези идоти от въпросното "шоу" друго не виждам какво мога да правя. И не разбирам как има хора, които си тровят живота да мислят кой ще излезе, кой ще остане, кой бил глупав от тях, пък кой бил умен и тъй нататък. В Бай Брадър е истината! Защото Биг брадър си е само за осмиване:)
цитирай
15. анонимен - Любов
07.12.2006 18:18
Надявам се Любов да спечели наградата. В краен случай Вили. Останалите не са достойни за победители!
цитирай
16. анонимен - Всеки има право да се надява ...
07.12.2006 18:20
-
цитирай
17. анонимен - anonimnoto mnenie e typo
07.12.2006 18:36
zabranete ni!!
hem shte se vidi rust w akountite na blog.bg hem moje i da prowokira istinsko izrazqwane na poziciq a ne prosto tup komentar.
otdelno mislq che sme pederasti veliki i s 150 ай-кю, no gledame big brother.

ai izvinete no shte hodq da draifam
цитирай
18. анонимен - Страх лозе пази, а злоба- шоу.
07.12.2006 19:29
Страх лозе пази, а злоба- шоу.
Снощи си пуснах за пръв път "Шоуто на Мистерииите, Истинското шоу" Big Brother! Ама то не бяха перипетии, то не бяха спорове!
Кънчев:"Има изагонен"
Слушалка:"Малко SMS-и, няма!"
слад 15 минути, като хем се намериха пари, хем резултат, който ще зарадва публиката, изгониха... Тодор!
Ами, това е положението. Единствения нормален в къщата бе изгонен. Защото, кой ще седне да гледа шоу без тъпата Венета, готвачката-нимфоманка, без мисирката Любов, ядосана от това, че е толкова тъпа, че забрави да номинира сестра си, без Боян, чиито НЙ_ВРЕДНИ НАВИЦИ били (цитат) "Пуша, влябвам се."
Явно не е забелязал, че и псува, а може би просто не му пука.
Изгониха най-мирния и най-покорния.
Така стана и с BB1, само че там Виктор издържа до финала.
А и никой не му викише "Идиот!", "Гей", "Мръсен еб*ч" и "Лъжец".

Така че BigBrother 3 не е забавление, а затъпяване.
Тотално.

Петър Г.
civ_fan(aT)yahoo.co.uk
цитирай
19. анонимен - tozi seson prostotiata e na pokaz
07.12.2006 19:31
spored men v ka6tata niama i edin svesten 4ovek,koi ot koi po propadnali,neznam za6to triabva6e da se pokajat pred ciala balgaria,palna izlagacia
цитирай
20. анонимен - за Тодор, тризначките и още нещо...........
07.12.2006 20:45
Харесвах Виктор, харесвах и Тодор
И сега ги харесвам - това са хора, които са влезли в Биг брадьр, за да проверят и преоткрият себе си
И единствените хора, които имаха развитие, мислещи хора, обьрнати навьтре кьм себе си и навьн, кьм всички останали Но това не е интересно, няма злоба, няма интриги, няма ексцесии и простотии, за какво да стоят вьтре?
Колко по - интересно е да гледаме превзети набедени красавици, които дори не се стесняват да кажат, че с красотата си ще спасят света, щото той иначе направо е загинал без тях, обезумели мьже, които крещят пред цяла Бьлгария, че само да си мрьднат малкото прьсче и още пьрвата вечер биха правили секс с която и да е от тризначките, малки момичета, които се учудват, че може някой да не е вещ в любовната терминология и т н и тн
На тоя фон тризначките започнаха да ми се струват нормални, а леля Вили и Боби направо кротки агьнца........Как смятате, имаше ли вьобще Биг брадьр?
цитирай
21. анонимен - Големата злоба
07.12.2006 20:47
Ми,прав е автора,много изпростяха снощи,не съм за тр
изначките,но мисля,че и Кънчев има някаква вина,не ги спря изобщо,срам ме беше да гледам как българи се карат с българки,УЖАССССССССССССС
цитирай
22. анонимен - Ненаядаха се
07.12.2006 20:51
Нико Тупарев и пасмина са виновни,не им стигат пари
те,в гроба ще си гонят,ако можеха още 3 пъти по 2ми
н.щеше да е гласуването,алчни търгаши,смучат от бед
ната българска кръв,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
цитирай
23. анонимен - страхотна статия, право в десет...
07.12.2006 22:16
страхотна статия, право в десетката!
цитирай
24. анонимен - Простотията е пълна
07.12.2006 23:02
Да се замислят всички които толерират тези предавания ,от продуцетна ,водещия и др.
Има толкова по важни неща в този живот,а не да се раздават пари за щяло и нещяло. В другите Биг брадъри беше по интересно .Тези участничи избиват своите комплекси.
цитирай
25. анонимен - БРАВО НА АВТОРА, ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ
07.12.2006 23:22
Авторът на публикацията направо е уцелил право в десетката. №1. По-точно от това не може да се опише. Часове преди финала се питам каква е ролята на Биг брадър в тв-ефира. Отговорът е един. Продуцентите му да спечелят, но защо на гърба на хората.
Към тази публикация бих искал да допълня, че България харесва близначките с всякаквито им недостатъци. Интересни са, различни са, откровенни са. От това си и патят. Онези вътре като видяха, че трябва да гонят три - НАСТАНА ГОЛЯМА ЗЛОБА срещу момичетата. Любов не заслужава това, което й поднесе Ники Кънчев и компания. Кой да вземе парите. Боян ли, дето по време на цялото шоу не му се чу гласеца. Лицемерната и надута Лиляна. Или пък хитрото паломче. А Вили - чудо и приказка? Всъщност и да говорим и да не говорим, и да гласуваме и да не гласуваме по джи се мето е все тая. Наградата ще я дадат на който си поискат. И пак БРАВО на автора!
цитирай
26. анонимен - Princeskata Lilqna kakvo tolkoz e ...
07.12.2006 23:57
Princeskata Lilqna kakvo tolkoz e vidqla tq ot zivota,4e trizna4kite nikude ne bili hodili i ni6to ne bili videli!!Ili onq drisjlo-PAVKATA.Nqma li sram da govori s po-vuzrastnite ot nego taka?Na maika si taka li i govori?Ili onq muhljo-Borislav!!Golem gentleman se izvudi toq!Shte vidi toi kato izleze Lilqna kolko vreme 6te pohodi s neq i tq 6te mu tegli mainata,6toto e edna praznoglava kurva,det si misli,4e celiq svqt se vurti okolo neq!!Mnogo q biva da se prestruva,kakto i stana,kogato nego go izgoniha-otide i vze da 'reve' u banqta,uz,4e i e mnogo mu4no za nego,a to be6e demonstraciq za kamerite!!
Palom4eto-kakvo da kazem za neq?!Ne mu vqrvam az na toq detektor i tova e!:)Hi4 daze ne vqrvqm,4e ne e spala sus 100 muze,4e moze i pove4e,i 4e q izdurjat to4no takiva muze!!Ni6to im nqma na blizna4kite,samo govorqt malko pove4e,ina4e sa si super momi4etata!!Ne bih iskala da prili4am na Lilqna -za6toto e edna praznoglava kurva!
цитирай
27. анонимен - By the way-statiqta mnogo mi har...
07.12.2006 23:59
By the way-statiqta mnogo mi haresa.Blagodarq ti, avtore.SUvsem to4no si gi kazal ne6tata ot zivota!
цитирай
28. анонимен - Чудесна статия и право в десятката
08.12.2006 00:54
Точно така е, чудесно уловено е всичко, простотия на квадрат, но не от тризначките, а от НТВ и ББ3.
А по-отблъскващо нещо от Голямата Уста не съм виждала, и ме потресоха напъните на Дим, с благословията на факторите от НТВ да направи от тази помийна яма публицистично предаване, като почна всяка вечер (напоследък не, слава Богу), да отделя двадесетина минути на злободневни теми от новините, и то етично-морални, опазил ни Господ, Дими и злите езици да ме учат на морал и етика.
Браво на автора!
цитирай
29. анонимен - Naistina dobra statia
08.12.2006 01:16
Vidjahme che tozi sezon Big Brother 3 e bez vsjakavi zadrajki , za da udariat organizatorite goljamata pechalba.
Naet dobar ekip ot psiholozi koito manipuliraha ne samo uchastnicite , o i s dobri montaji manipuliraha i publikata .
No naj goljamata prostotija dojde s Goljamata Usta .
da triznachkite sa prosti , no takiva sa ni veche goljama chast ot mladejite, taka che ne vijdam zashto trjabvashe da se izsipva tolkova zloba varhu tjah. Vse pak vchera v goljamata usta si nameriha majstora sreshtu bliznachkite . Todor dnes obache go napadaha losho. a tazi dnes deto plueshe ima tolkova protiven glas che sigurno vsichki mishki i kucheta bjagat na kilometri kato pochne da govori. A kato otvori edna usta , cjala Sofia da sere vatre njama da ja napalni
цитирай
30. sineater - искам да пратя поздрави на другаря с айкю 150
08.12.2006 01:45
и да го попитам какво прави тука а не помпа нулите та да стигне до 160 аз доколкото знам според най-достоверния проверовъчен изпит този на менса стойност 150 би стигнал само форъст гъмп следиш ли ми мисълта
цитирай
31. анонимен - Няма спор, "ОБЕКТИВНА" статия
08.12.2006 04:19
Пожелавам на автора и и на всички съзрели безценните (уви навярно видими само за надарени с IQ под 50 и над 150) добродетели на на милите невинни и беззащитни същества да се сдобият с по едно такова чудо неземно за верен спътник в живота си и всеки ден да слушат омайното му чуруликане и пият от неизчермаемия извор на необятния им душевен мир и интелект докато смъртта ги раздели
цитирай
32. анонимен - призив
08.12.2006 07:04
ПРИЗОВАВАМ ДА СЕ ОБЯВИ БОЙКОТ НА ГЛАСУВАНЕТО ЗА ТАЗИ ИГРА. ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ НА ХОРАТА ОТ ШОУТО - ПРОДУЦЕНТИ, ВОДЕЩИ И ПР.
НАИСТИНА ТОВА ИЗДАНИЕ Е ПОШЛО ДО КРАЙНОСТ И Е ПЪЛНА ЗАГУБА АКО НЯКОЙ СПЕЧЕЛИ И ТО ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ - УЧАСТНИЦИ И ОРГАНИЗАТОРИ НА ШОУТО.
КАЗВАМ ГО И ЗНАМЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ, НО ТОВА Е ПРАВИЛНОТО, НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА!!!
цитирай
33. анонимен - Голямата уста
08.12.2006 08:00
Не одобрявам предаването "Голямата уста", защото не разбирам значението му.То не води до нищо градивно, но в статията тризначките са представени като много хрисими и невинни.
цитирай
34. анонимен - bb3 и Голямата уста
08.12.2006 09:34
За мене ББ3 предсатавлява гладиаторска арена по време на римската империя, на която се убива хора за развлечение на тълпата. Колкото по-жестока е смърта на гладиатора ,толкова повече крещи от удоволствие публиката. С тази разлика ,че съквартирантите са отишли там по собствена воля а гладиаторите са били роби. И как не се намериха хора в България да спрат тази пошлост, която се стоварва вурху младите хора. На какво ги учим. Какво ще стане от тях един ден. В каква държава ще живеят. Или може би няма да има държава .Държавата просто ще се разпадне, както се разпадна Римската империя!
цитирай
35. анонимен - Евала
08.12.2006 09:52
Бравос на автора! Дерзай момче! И в стила на Дудука: "Има ли такава статияяяяяяяяяяя?" ;)
цитирай
36. анонимен - ах, мили ми писачи. . . какво се по...
08.12.2006 09:54
ах, мили ми писачи...какво се постигна в крайна сметка с тия опити за доказване на тъпотата и простотията на трите момичета??? Чувство за удовлетвореност усещам ли? Чувам ли възвишка на облекчение? Е, най-накрая успяхме да унижим три момичета и почти успяхме да им докажем, че нямат право на самочувствие. Ма, то много хубаво се получи, ако някой се намери да ги и понабие ще се почувстваме още по...Супееееееер, сеир.
цитирай
37. анонимен - За фалшивото самочувствие
08.12.2006 10:10
Самочувствието трябва да бъде оправсдано.Не може да си полуграмотен,невъздържан и истеричен и да пледираш за голямата награда.Тези които симпатизират тризначките не им помагат с подкрепата си . В тези момичета се е изградило и продължава да се изгражда фалшивото самочувствие, което пакости не само на околните ,но и на самите тях. За съжаление така е и в политическия живот.Вижте нашите политици, повечето от тях са като тризначките
цитирай
38. анонимен - И заради това се налага да вземем ...
08.12.2006 10:24
И заради това се налага да вземем строги мерки. Да, да точно така. Да ги накажем! Предлагам да ги заврем в някое затънтено село и да ги пратим да пасат овце. Самочувствието е жизненоважно, при тях е в повече, но не ми разправяй за политици и фалш.
Всеки се нуждае от приземяване понякога, за да стъпи здраво на земята, но не по този начин.
Не мога да оправдая унижението и кучешкия бяс срещу хора, които дори не познавате истински. МИР!!!
цитирай
39. анонимен - Ако трябва...
08.12.2006 10:33
Тризначките ако искат да са на сцената и да взимат награди, ще учат за да се култивират и тогава тези оправдани реакции на хората, наречени злоба, ще секнат. Иначе мястото им е на село при овцете
цитирай
40. анонимен - КАКЪВ СРАМ
08.12.2006 10:42
По-просташко предаване не бях гледала. Беше ме срам че това се случва,не вярвах на ушите си.Борислав и Павел се държаха като евтини простацилТе не проумяха,че не близначките ги изгониха,а публиката,която не прие да гледа тъпи ориенталски шейхове,които не виждат собственото си самочувствие без покритие.Колкото до Злите езици ЖЕНИТЕ ЗЛИ ЕЗИЦИ ми приличат на разгонени кучки,които са точно на нивото на близначките и с нищо не са по различни от тези които коментират.А колкото до трите момичета срам ме беше да ги гледам.Те трябва да разберат,че трябва да се научат да приемат критика и,че не са богини за каквито се изживяват.Изобщо равносметката ми от тази вечер е СРАМ
цитирай
41. анонимен - Самочувствието не е само за сцен...
08.12.2006 10:44
Самочувствието не е само за сцената, човече /мъж ли си жена ли си, не знам/ Може ли строител да има самочувствие, според теб? Ти имаш ли? Какъв си по професия? Изобщо, щом за теб злобата може да бъде оправдана, мисля че няма смисъл да продължавам с размяната на реплики.
цитирай
42. анонимен - Всичко споделено до тук...
08.12.2006 10:49
Всичко споделено до тук е .... наливане на вода във воденицата (за правене на пари!!!) на SIA и НоваТВ. Замислете се, прочетете се - наличието на дискусия означава интерес! А това очакват заинтересованите... ХОРА, МАНИПУЛИРАТ ВИ !!!!!!!
цитирай
43. анонимен - SILNI I UMNI
08.12.2006 11:00
izvinete me che ne pisha na kirilitsa

Taka... da si kaja i az mnenieto... silniat chovek ne zaplashva vidimo po-slabite che sthe im udari edin s cel da padnat ot stola... umniat chovek ne se podigrava na ne dotam umnite hora, a proiaviava razbirane... vse pak ne mogat vsichki da sa SILNI i UMNI. Ako niakoi pretendira che e po-silen ili po-umen ot drugite to negov choveshki dulg e da podkrepi slabia i da dade umen savet na glupavia.
цитирай
44. анонимен - Що се отнася до IQ ти максимума там!
08.12.2006 11:18
На общия тест на МЕНСА най-високия възможен резултат е 180 точки и много хора в България са го достигали.. Хора с над 148 точки ги канят да станат техни членове. Самата председателка на МЕНСА България има към сто петдесет и няколко точки... А статията наистина е много точна. Според мен и тризначките не стават, но и всички останали много прекалиха с плюенето.. толкова, че чак себе си наплюха....
цитирай
45. анонимен - Big Brother е едно предаване, което ...
08.12.2006 11:20
Big Brother е едно предаване,което показва българската простотия и селяния и нищо повече.
цитирай
46. анонимен - Тежко и горко на България, ако ББ3 е извадка на обществото
08.12.2006 12:13
Ако, както твърдят от ББ3, съквартирантите са "извадка на обществото в България", нищо добро не ни чака. Имам чувството, че този път участниците са сортирани по простотия, свадливост и селяндурски обноски, и вътре са вкарани последните по резултат :). Това е тъпото, че извадени от групата, АБСОЛЮТНО всички забележки към "съквартирантите" са верни, но в случая просто трябва да се избира не кой е по-умен, добър, човечен и т.н., а кой е най-малко прост, некултурен и кавгаджия. Още по-тъпото е, че един от тях ще вземе 200 000 лв. Как после да си възпитаваш децата да учат, да са скромни и възпитани, щом може един такъв човек (който и да е от останалите, пък и от всички отначалото) да спечели за 3 месеца сума, която 90% от българите никога няма да изработят през целия си живот. А върхът на сладоледа са "тризначките" - те стават само за прислужнички с техните добродетели. Верно - трудолюбиви, честни и изпълнителни, ама с IQ 50, и прости, прости. Самочувствие без покритие, свадливи и злобни, за нещо друго не стават, освен за слугинчета....
Леле-мале, ако пък са ти в къщата...
цитирай
47. анонимен - тъпа статия
08.12.2006 12:33
изобщо не е смешна, явно автора симпатизира на бесните и злобни кучета-тризначките. От статията излиза, че Верка устата си не е отворила, при положение,че тя лаеше най-много от всички
цитирай
48. анонимен - злобата е в тризначките
08.12.2006 12:35
трябва да си сляп, за да не си го видял. или да си плиткоумен като тях
цитирай
49. анонимен - тъпоооо тъпо, брато...
08.12.2006 13:23
*ахти, кандидат-тризначката се изказа....
цитирай
50. анонимен - Какво бихте толерирали повече: ...
08.12.2006 13:34
Какво бихте толерирали повече: момичета, които се мислят за велики, но от хорска срама не го признават на глас или тези, които само дрънкат че са такива?
цитирай
51. анонимен - Re:Борислав и Павел се държаха като евтини простаци
08.12.2006 15:30
Те са.
И моето IQ е 119.

П.Г.
цитирай
52. анонимен - kolko mi e IQto?
08.12.2006 15:57
kolko mi e bilo IQto? Kazvam bilo, zashtoto sam pravila testa predi 16 godini. Spomniam si che ne mi stigna vremeto da otgovoria na poslednija vapros i imah 1 greshen otgovor... Seriozno vi pitam.
цитирай
53. анонимен - много страшно
08.12.2006 16:43
Не гледам Биг Брадър,но снощи направих изключение за коментарното предаване.Потресена съм.Повсеместна пошлост,липса на елементарно възпитание,приличие,обективност и естетика.Вероятно такова предаване има вражеска цел-унищожаване на малкото интелектуален потенциал останал в обществото.Бравос ,Кънчев.За пари и майка си ще продадете на Солунския пазар!!!
цитирай
54. анонимен - :-)))
10.12.2006 13:50
Посмях се на статията, въпреки че, не гледам разните му биг брадъри, просто ми хареса чувството за хумор на автора!
цитирай
55. анонимен - ???
11.12.2006 11:30
Be vie kudi li ste? Ima gledani predavaniq i negledani predavaniq!Ne gledanite se spirat/elementaren pazaren princip/za spravka kafe na gala ili koleloto na kysmeta na Kyci Vapcarov...Ako ne vi haresva bb3 ne go gledaite,ne puskaite sms-i-te 6te sprat da pe4elqt i nqma da go producirat pove4e-Tova e normalnata praktika!nenormalnata i opasnata e,kogato se spirat gledani predavaniq-takova be6e v desqtkata s Ivo Indjev!Ama za tova nikoi ne pi6e
цитирай
56. анонимен - kakvo?
01.06.2007 22:46
kakvo?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dnes4o
Категория: Новини
Прочетен: 5431995
Постинги: 174
Коментари: 6128
Гласове: 940
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031