Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2006 14:46 - Британският вътрешен министър се сдоби с фалшив български паспорт
Автор: dnes4o Категория: Новини   
Прочетен: 15059 Коментари: 46 Гласове:
0

Последна промяна: 29.12.2006 15:54


Британският таблоид The Sun доказа колко е лесно да бъде купен фалшив паспорт в потъналата в корупция България, която влиза в ЕС на Нова година, похвали се вестникът в днешния си брой с обширен материал на автора Оливър Харви.*

Репортер под прикритие се сдобил с впечатляващо добрите фалшиви документи срещу само 565 лири, а паспортът е на името на британския вътрешен министър Джон Рейд.

Престъпниците могат да влязат във Великобритания, използвайки подобни фалшификати. Дори по-лошо – терористи могат да минат през охлабените български граници на път за Острова, оплаква се вестникът. 

The Sun поиска от експерта по крадени и фалшифицирани документи Том Крейг да извърши лабораторни тестове на паспортите.

Бившият детектив от Скотланд Ярд заяви : “Фалшификатът е добър. Би заблудил повечето хора, вероятно дори и полицай“. 

„Ако не бъде изследван правилно, а това се случва често, този паспорт може да бъде използван за влизане във Великобритания. Веднъж стъпили тук, можете да го използвате като лична карта, за да се качите на самолет, да отворите банкова сметка, да искате кредитна карта и да кандидатствате за работа“, коментира още Крейг. 

Репортерът се сдобил с паспорта при сделка в България, след като получил информация от подземния свят, твърди още вестникът. Журналистът имал среднощна среща с член на бандата, който се казвал Бодин.

Рандевуто се състояло пред Хотел Принцес Казино, на булевард „Мария Луиза“, в София.

Престъпниците предложили на репортера да му продадат и жени, хероин и фалшиви евро. 
 
Опасният Бодин, който по описание на репортера бил як мъж на около 40 години, се похвалил, че може да осигури на журналиста откраднати паспорти от Италия, Гърция и Дания, или пък да му даде фалшиви български.
 
Той директно оферирал британеца с думите : “Паспортите стават, за да те вкарат във Великобритания, няма проблем. Веднъж като се добереш там, можеш да се сдобиеш и сам с нова самоличност. Може да имаш паспортите на чието име поискаш. Можем да ти направим и българска самоличност, както и да ти продадем лична карта и шофьорска книжка“.
 
„Мога да ти осигуря британски паспорт в рамките на 10 дни. Те са изключително популярни и търсени“, заявил още мъжът.
 
Втората среща между репортера и Бодин се състояла в кафене в долнопробната комунистическа част от София, където българинът поискал лични данни за британеца – височина, цвят на косата и очите и дата на раждане.
 
Репортерът дал депозит - половината от общата сума от 844 евро, като снимал момента на предаването на парите със скрита камера. Бодин пък се изсмял и казал: „Смятам, че ще изкараш доста пари под името Джон Рейд“.

Пет дни по-късно репортерът на The Sun се срещнал пак с Бодин пред хотел Сентрал Парк, близо до оживения централен софийски булевард „Витоша“.

Този път Бодин бил придружен от негов авер и тримата отишли на една от пустите преки на булеварда. Там Бодин посочил перваза на намиращо се на улицата кафене – върху него стоял бял плик.

Вътре бил поставен чисто нов паспорт на името на Джон Рейд, с фалшива рождена дата – 6 април 1968 година. Паспортът бил издаден през септември тази година и бил валиден за 5 години напред.  
 
Документът имал воден знак, сканирана снимка и холограмен знак, пише още The Sun. Репортерът останал доволен и връчил и остатъка от сумата на Бодин.
 
България вече се превръща в център на трафика на хора и наркотици, продължава вестникът. Граничната полиция на страна може да бъде подкупена – повечето полицаи взимат подкупи от пътници с нередовни документи, които се опитват да влязат в България.

Оценките са, че в последните две години по този начин са били прибрани около 5 милиона лири, пише The Sun.

Освен всичко друго, България е вратата на Европа за афганистанския хероин и колумбийския кокаин, твърди вестникът.

Това не е първата алармираща акция на The Sun срещу България.

През ноември вестникът излезе с обширен материал за това, че Великобритания е изправена пред епидемия от СПИН, защото 2/3 от всички нови случаи са имигранти. 

Според таблоида, проблемът щял да достигне критични нива, когато България и Румъния влязат в Европейския съюз.

Дни по-рано The Sun пусна друга статия, в която обяснява как "Долнопробната секс търговия в България й спечели прозвището „Тайланд на Източна Европа“. 

През февруари 2005 година пък вестникът публикува репортаж за българките, които продават бебетата си за осиновяване.

*Всички епитети, описания, определения и факти са преведени буквално от текста на автора.



Тагове:   паспорт,   министър,


Гласувай:
0



1. анонимен - dolnoprobni
29.12.2006 14:58
очевидно е, че влизането на България в Евросъюза е пагубно и за двете страни.Долнопробна е цялата ни оправия.
цитирай
2. анонимен - balgaria
29.12.2006 15:04
za sazelenie balgarskoto pravitelstvo ne e na nivo.sazelqvam za vsichki nevinni xora koito krai tezi korympirani ekzemplqri trqbva da stradat.da se nadqvame che s vlizaneto na balgariq v evrosauza ste se poopravi polozenieto na stranata i ste q poizchistqt stranata ni ot tazi korypsiq.
цитирай
3. анонимен - аз исках да ходя в тайланд
29.12.2006 15:06
не знаех че е като у нас ;)
цитирай
4. анонимен - ????
29.12.2006 15:07
Kakvo da se komentira.To fakta e nalitse.Da tvardim 4e lajat i tozi pat e neudobno.Kakto se kazva -"BOG DA PAZI BULGARIA"
цитирай
5. анонимен - Та тези неща не сме си ги измислили ...
29.12.2006 15:14
Та тези неща не сме си ги измислили сами- нали те са минали по този преди нас, т. е. това са техните престъпления или ако ние сме ги измислили се страхуват, че сме умни
цитирай
6. анонимен - SUN са гадове
29.12.2006 15:16
тази случка може да стане във всяка една държава (европейска или не), достатъчно е някой да даде парите. Това е просто още един долен (и успешен) опит да се опетни и без това омазаното име на България и да си продадат жълтото вестниче.
цитирай
7. анонимен - Ето и заради това...
29.12.2006 15:25
Ето И заради това се срамувам че съм българин!
цитирай
8. sangreal - До анонимен 7, е чак пък да те е срам, ...
29.12.2006 15:37
До анонимен 7, е чак пък да те е срам, айде не чак толкова рязко. а и анонимен 6 има право. Но във Б-я такива нередности стават много по- лесно от която и да е друга страна в ЕС. Нека не си затваряме очите, в Б-я престъпноста е много голяма. И хората, които трябва да се занимават с нея много здраво се дънят в тази област, ами как няма да се дънят като и те са в подземния свят и нямат сметка истината да излиза на яве. Първо трябва да се прочисти властта от тези боклуци и след това да се мисли за някакви мерки с/у престъпноста, които да са ефективни. Но ето тук вече се отчайвам. Как да се отървем от корупцията сред високите етажи на власта, като всеки които се опълчи сред тази мафийотска група, не му се пише нищо хубаво.... Дори ми е трудно да си представя Б-я без мафия. Тя е пуснала корени на всякъде. От най- малкото павилионче до огормните предприятия и във властта. Направо незнам какво бъдеще ме чака тук. Как човек може да се бори с/у такива величия. Просто няма как...:(
И от една страна с право ни критикуват от вестник Сън, защото в Б-я е много голяма мафията, но го и правят за да си повишат тиража. Жалко, но това което се казва в статията е факт. "Когато фактите говорят и боговете мълчат"
цитирай
9. анонимен - Петков е мафиот
29.12.2006 15:39
От репортажа се вижда, че някакъв лейтенант работи с бандитите. Паспортът не е фалшив, а истински, издаден нелегално от МВР.
В МВР са бандити, Петков - мафиот
цитирай
10. анонимен - Глупости
29.12.2006 15:48
Това с лейтенанта е кофти превод - освен чин в армията, "lieutenant" на английси значи и "заместник", "помощник".
Но, както и да е.
Такива работи стават навсякъде по света, на чудния Остров - също, тъй че да не се правят на ощипани госпожици. Това е просто част от кампанията срещу България , подета от скапаните британски парцали, наричащи себе си "вестници".
И друго ми направи впечатление - все си мислех, че Колумбия произвежда кокаин, а не хероин, ама нейсе...
цитирай
11. dnes4o - до № 10
29.12.2006 15:55
благодарско за забележките, грешките са поправени.
цитирай
12. анонимен - Bulgaria
29.12.2006 15:59
Не мислия, че това което прочетохте е нещо, което да ви учудва, все пак това е BG, а след като живеем тук, то ежедневно се срещаме с всички тези неща. Не мисля, че има управия за страна вече.
цитирай
13. анонимен - да не говорим че за 2000 евро можеш да ...
29.12.2006 16:08
да не говорим че за 2000 евро можеш да си купиш българка-робиня в Холандия...
цитирай
14. анонимен - Losho upravlenie
29.12.2006 16:13
Zasazelenie tvarde mnogo hora predpochitat da napraviat pari po vtoria nachin i za tova Bulgaria se vazpriema ot ostanalia sviat kato losha strana.
цитирай
15. анонимен - ...
29.12.2006 16:19
"да не говорим че за 2000 евро можеш да си купиш българка-робиня в Холандия..."

да, щото в България са по 1000 с промоцията за нова година
я стига. бандити има навсякъде, при нас просто са повечко - гадно, но факт
цитирай
16. ssstto - фалшивият паспорт
29.12.2006 16:26
http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2006600746,00.jpg
цитирай
17. анонимен - Ebete si maikite gnusni Bobita
29.12.2006 16:30
Da im ebem maikite,lqtoto,kato gi ebem po 4ernomorieto
sa dovolni ot nas,makar,4e sa debelognusni,zimata qvno nqma koi da gi ebe i po6turqvat mai,a lqto2007 e blizo,da
uspokoqt topkata,pak 6te oblagorodim dobrata stara Ang
liq:))))
цитирай
18. ssstto - така значи
29.12.2006 16:32
пред мен е личната ми карта и сравнявайки я със снимката започвам да се съмнявам във Сън.На моята не пише паспорт и си има номер и три имена,а не като на снимката САМО 2.И ако очите не ме лъжат таканареченият "вътрешен министър Рейд" е роден на друга дата.Започвам да се съмнявам и в днес4о.Между другото ако някой не знае няма вътрешен министър Рейд,има Рийд.Aбла еспаньол?
цитирай
19. анонимен - БКП
29.12.2006 17:31
Tova s pasporta moje da se slu4i navsekade.Tova 4e anli4anite sa idioti e iasno.Tova 4e 6ibanite vestitsi navsekade sa ednakvi e iasno.No ne znam narod koito se uvajava da si izbira mafiata(БКП),da go upravleva prez 4 godini.Razbira se 4e pasporta e istinski i e izdaden ot politsiata,tam e gnezdoto na zloto za BG-to
цитирай
20. анонимен - защо сме такива гъзолизци?!
29.12.2006 17:39
Всяко стадо си има мършата - това че английският журналист е намерил фалшив паспорт и има циганки които си продават децата не значи, че в тая държава живеят само курви и терористи! А политиците ни малко да се стегнат и да помислят как могат да развият икономиката и туризма в нашата страна а не да се чудят чий да е следващия прилежно улизан задник...
цитирай
21. анонимен - Shut up!
29.12.2006 17:57
Izwinqvam se, no ako bulgaria e "Thiland na iztochna evropa", to togava Welikobritaniq e "thiland na zapadna ewropa". Nima horata, koito sa pisali statiqta ne sa se razhojdali v Soho naprimer ili w Amsterdam??? Za spin-a sushto ne sum suglasen, zashtoto bulgaria e strana sys sravnitelno maluk broi bolni ot spin na glava ot naselenieto!!!!! a che sme si korumpirani - korumpirani sme. i vupreki che pravitelstvoto im ni iska, a obshtestwoto n, evala che imat nezavisima jurnalistika horata - za razlika ot tuk!
цитирай
22. ssstto - Затънали в корупция
29.12.2006 18:36
Тони Блеър клекна пред саудитските шейхове. Той нареди да не се разследва за корупция сделката, с която Рияд купува от Лондон изтребители "Тайфун" за внушителната сума от 13 млрд. долара.
Националният интерес е над всичко, дори над закона, коментираха от "Даунинг стрийт" 10. Саудитска Арабия ни е ключов съюзник, добави Блеър. Службата за борба с тежките измами веднага спря разследването. Сделката е на британския военен концерн "БАЕ Системс". Службата нищеше дали гигантът е платил $110 млн. на отговорни служители в Рияд, за да бъдат закупени самолетите. Те били свързани с кралското семейство. Но на 1 декември Саудитска Арабия даде на Лондон срок от 10 дни да спре разследването. Иначе ще се прости с договора, а Рияд ще се обърне към Франция. Службата бе посъветвана от правителството да не разследва, тъй като ще пострадат националната сигурност и отношенията между двете страни, обяви главният прокурор лорд Голдсмит. Премиерът, военният и външният министър и службите решиха, "че общественият интерес... надделява над закона", обяви Голдсмит пред Камарата на лордовете. Депутатката лейбъристка Линдзи Хойл заяви, че сделката спасява десетки хиляди работни места, а служителите посрещнали новината като коледен подарък. Решението обаче разгневи опозицията. То подкопава репутацията на британския бизнес. Как да учим света на правилно управление, когато самите ние го нарушаваме, възмути се депутатът Нормън Лем.
цитирай
23. анонимен - За Англия
29.12.2006 19:26
Ако видите изданието "Сън" и постингите отдолу, там ще видите постинг на един нашенец, който живее в Англия. Той пише, че фалшив британски паспорт може да се извади в Англия на двойно по-малка цена, така че въпросният журналисти напразно е идвал до София:)))))
цитирай
24. анонимен - I v London i v Bruxel moje da se kupi pasport !!
29.12.2006 19:35
W momenta sym w nabedenia za "stolica na EU" Bruxel. Iskam da wi spodelia,4e s wseki izminal den sym wse po-gord,4e sym BULGARIN.
Pasport moje da se kupi i w Bruxel i w London pri towa dosta po-tynko, no za syjalenie kampaniata sre6tu Bulgaria e tolkowa silna,4e zaglu6awa wsi4ko drugo. Mejdu drugoto predi sedmici britanska jurnalistka si kupi imenno w London pasport...
цитирай
25. анонимен - Все тая
29.12.2006 20:04
И да ви е срам,все тая,така че по-добре е да се гордем че сме Българи.
цитирай
26. анонимен - Welcome on board
29.12.2006 21:03
Европа не е готова за нас. Това е началото. Бедна им е фантазията какво ги чака. Не знам изобщо как ни приемат в Еврозоната. Ние сме безпътна нация, каквато сме били и в миналото. Гордеете ли се като четете този репортаж?
цитирай
27. анонимен - фалшив паспорт
29.12.2006 21:06
Наистина и в Англия,както и в цяла Европа,може да се направи фалшив паспорт,но все пак ние ставаме външна граница и би трябвало много неща да се променят в татковината ни.Жалкото е,че нищо не се променя...
цитирай
28. анонимен - и нас ни е страх
29.12.2006 21:22
ще се накефя да иде в UK новаТВ например да направи репортаж за насилието което ни заплашва от вилнеещите убийци на проститутки в Ипсуич и че може да се преселят и тук и колко ни е страх
цитирай
29. анонимен - brilliant idea
29.12.2006 23:02
haha-anonimen 28 ti me nakefi mnogo-otdavna ne bqh 4uvala po-gotino neshto:)
цитирай
30. анонимен - Разликата
29.12.2006 23:11
надявам се искрено, че не всички англичани са толкова тъпи. а предателчетата с малки душички плюещи България, да осъзнаят, че с вайкане нищо няма да променят.
цитирай
31. анонимен - Срещу повече пари и там става!
30.12.2006 00:03
Е само в България могат да си купят фалшив паспорт, така ли? Не вярвам, той сам бандита му е казал, че като влезе във Великобритания и с нова самоличност може да се сдобие. Що не разследват и това, ами се опитват да ни омажат още повече! То сигурно и във Великобритания може да се направят фалшиви документи, ама срещу повече пари.
цитирай
32. анонимен - Да беше коментар от някой свестен ...
30.12.2006 00:14
Да беше коментар от някой свестен източник та да се ядосваме а то английски таблоид! Я не се косете! И помнете те няма да си променят мнението за нас - силни са в традицията! А тя е традиция на варвари изклали половин свят. Горд съм че съм българин и че баща ми и дядо ми не са затрили сума ти народ. 'Големите' нации са пълни с 2ра класа население което се кара като стадо. За тях пишат вестници като Sun.
цитирай
33. анонимен - Браво!!!
30.12.2006 02:36
Напълно съм съгласен с написаното в Дъ Сън. Ние сме си мизерна държавица и нямаме място в Европа... тъпите ни политици оправиха всичко в държавата, че отново започнаха преид месец да нищят тъпите досиета дето обикновенния човек грам не го интересува това... то е ясно че тия които по комунизма крадяха и имаха, сега отнова те имат и крадт но още повече и сега са много по алчни...
цитирай
34. анонимен - johnny
30.12.2006 03:49
Със същия успех можеш да си извадиш паспорт и в UK, но въпросът ми е дали ако български журналист направи подобен репортаж в англия той ще види бял свят? Това въобще не е трудно давам ви най-лесния пример с футболното хулиганство на острова. Защо в някой български всекидневник не излезе статия за това и как англичаните въобще не са се преборили с този проблем и повечето от футболните хулигани пътуват свободно из Европа.
цитирай
35. анонимен - ehaaaaa otkriha toplata voda nai posle....
30.12.2006 03:57
tova deto go pi6at britancite si e 4istata istina i samo taka trqbva da se pokazva deistvitelnostta v BG. ako si mul4im i gi pliuem 4e bili lujci si go vkarvame sami i ni6to dobro ne ni 4aka.trqbva da se razobli4avat BG politici i mafiozi i to ot 4ujdi medii za6toto samo taka nqkoi 6te oburne vnimanie na tova koeto stava v BG. I O6TE NE6TO : DA NE ZABRAVQME 4E VESTNICITE V BG SA KUPENI OT GRUPIROVKITE I RABOTQT ZA TQH.aide sega nazdrave ot karibite....
цитирай
36. анонимен - otveten udar
30.12.2006 08:54
edva li shte e problem i tam da si kupi6 fal6if passport, sigurno dori 6te bade s po dobro ka4estvo, prestapnici ima navsiakade,opredeleno ima kampania na omerziavane na bulgaria, mnogo jalko?
цитирай
37. анонимен - ами
30.12.2006 11:50
що не вземат да пратят един наш журналист в uk да си купи фалшив паспорт- хем по-бързо, хем по-евтино може да го намери
И после въпросния журналист да напише една хубава статийка за миризливия английски народ и колко продажни са и те, за да се спре с тази гнусна режисирана кампаниа срещу България
Някои навит от днес.бг?
цитирай
38. анонимен - АЗ СЪМ СЛЯП
30.12.2006 21:21
явно,след като не забелязвам да съществува българска държава наоколо...Обръщам се към тези, които се чувстват обидени от публикациятя на Сън - събудете се хора, нещо трябва да се направи! Нашите управници изобретиха и успешно прилаг нов начин /в количествено и качествено отношение/ на взаимодействие между престъпност и държавни/властови/ структури, в сравнение с който понятието мафия изглеждакато че ли взето от някоя детска приказка.Нуждаем се като начало от нещо подобно на събитията от 96-97г, а като за край - събития от рода на тези през 1917-18г, или поне Румъния през 89.Иначе ще живеем в Авгиеви обори докато сегашните пари- и властимеющи не измрат от старост
цитирай
39. анонимен - lele kolko sa tapi pak tezi britanci
31.12.2006 01:00
pichove kakvo da vi kaja jiveq tuk ot dostatachno vreme i mi pisna shte si vdigam bagaja da se maham tapo e i kakvi sa tezi gluposti bg bila thailand ili pak ne znam si kvo awe MAUMIUNO OT SUN kakvo shte kajesh tuka za teq na po 13 deto butat kolichki s bebeta che drugite deto i ne si znaqt koi e maikata ili bashtata , ili pak da ne spomenavam che tuk da si prestapnik imash poveche prava otkolkoto da si bql chovek , sha gi ne znaeba i na BUKVALNO OVCETE TAPI BRITANSKI, a da ne spomenavam i postoqnnoto vseki den irak i musulmanite-----ili musli kakto im vikam che mi pisna ot tqh do nemai si kade poveche perdeta vejdam po ulicite i debeli praseta i tova mi bili jeni , koi iska da doide tuk mene me e sram che sam tuk , shte si digam galabite az skoro , ne znam koi iska da jivee v musulnaksa darjava kadeto vsichko e na kamerata sex-a e na vsqkade bez problem A PAK AKO IMASH KINTI brato i tcaro sha ki kupi sichko tuka zaebi razlikata che tuka korupciata e na svetovno nivo sex, narkotoici i rockendrol babe tova e tuka , nqvsqka e ednakvo samo deto se nasirat v gashtite tezi brit-shit shtoto sme ako akali i shte im zemim kintite
a we jivei si i tva e da jivee BULGARIA-- deto seki iska da odi sq brei brei
BOG DA NI PAZI
цитирай
40. анонимен - LELE KOLKO pak az pichove
31.12.2006 01:04
zabravih da kaja che tuka tezi daje no mogat da si pisha imenata pravilno ei ot TAM DA ZAPOCHNEM A KAKVO PAK DA VI KAJA ZA PO NATATAK NEMA DA MI stigne web-site tuka , bil sam i az i tuk i tam CHESTNO BRATLETA s tezi moite british friends QKO SRAM CHE SA BRIT---SHIT NIKOI V EVROPA GI NE SHTE ZATUI ZLOBEQT pitai france ili germany ili spain hora kolko obichat brit-shit hahahha ne i v tozi vek mai mai
цитирай
41. анонимен - The Sun
31.12.2006 13:00
Sun е най-продавания вестник в Англия и може да е жълт вестник, но това няма нищо общо с измислените истории на нашите жълти вестници, при тях всичко е вярно което публикуват, а това как достигат до него е друга тема, ТАКА ЧЕ АЙДЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИМ ЧЕ НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ.
цитирай
42. анонимен - Престъпност навсякъде
31.12.2006 15:32
престъпност в България има, но абсолютно навсякъде в Европа може да се купи фалшив паспорт, дори и на Жак Ширак ако искам. Дори в твърде демократи4ните Швеция и Дания може да си вземеш какъвто искаш фалшификат.
Не че оправдавам престпността тук..но слава богу 4е в софия например дори и да остнаше през нощта в циганско гето ще оцелееш до сутринта. А ако останеше в имигрантско предградие в Париж ще пукнеш като куче и никой няма да научи з атебе че си умрял.
цитирай
43. анонимен - Гнусни Англичани
31.12.2006 23:03
Бях 2 години в Португалия - на южното крайбрежие. Пълно с англичани ( около 80-90 % от туристите ; доста бяха и тези които имаха ресторантче или друг бизнес ) . Живях с двама ( по различно време ) в една квартира - нямате си представа колко са мърляви , всяка вечер пияни . Брат ми пък работеше в английски пъб , мнението му е много отрицателно . Ебеше по едно време една англичанка ,та ми е разправял какви са мърли - хвърля си ,вика, сутиена върху пълната с остатъци от ядене маса , после си го слага пак .... Пфу . Мисля , че не могат да ни стъпнат на малкото пръстче. И в крайна сметка трябва да се държим заедно (българите), да извличаме ползите от членството ни в ЕС , да оставим кучетата да си лаят - кервана пак ще си върви. Само искам да призова четящите тук да се вземат в ръце ( или по-точно да оставят ръцете ) и да вземат да ебат Красивите Българки та да направим повече хубави и умни българчета . Горд съм ,че съм българин . Айде със здраве !
цитирай
44. анонимен - DA GO DUHAT!
01.01.2007 21:15
ABE,DA SE EBAT V GAZA OT THE SUN.KO SA OPITVAT DA NI ZLEPOSTAVQT S TIA RAZSLEDVANIQ.EBAL SAM GI.VE4E SME V EU,TAKA 4E KOT ISKAT DA SI PI6AT ..AIDE...
цитирай
45. анонимен - Коцето
02.01.2007 22:59
Това не е само в България, а в целия свят! Като бях в Аляска /САЩ/ за 10 (десет) долара можеше да си направя фалшива лична карта, шофьорска книжка и каквото си искаш още. Става лесно - снамат те, пускат машината и вече си американец.
цитирай
46. анонимен - Хей Българи какво се силите толкова
04.01.2007 12:41
Напълно оправдавам твърденията на SUN. От това, което прочетох смятам, че всичко е вярно. Не е проблема във фълшивите документи. Проблема е, че българинът търпи вече 60 години сбирщина от престъпници и измет да го управлява. А защо е така? Българинът е силен и сплотен само на маса, когато изтъква колко е велик и колко може да пие и да се бие. Защо господа Българи не сте сплотени, когато шайка от бандити и боклуци, наричащи себе си политици ви залъгват с жълти стотинки, а в същото време живеят в луксозни жилища, карат лимузини, а за техните потомци законите не важат. Защо господа Българи когато стане напечено всеки се спасява индивидуално. Къде ви е тогава националния дух и съзнание. Защо господа Българи се възхищавате на престъпниците, които ви ограбват, а се надсмивате на обикновените отрудени хорица, които едвам свързват двата края. Можете да плювате Великобритания колкото си искате, но можете само да си мечтаете в България да живеете, както живеят британците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dnes4o
Категория: Новини
Прочетен: 5453861
Постинги: 174
Коментари: 6128
Гласове: 940
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930